Den store bryllupsdagen

Det begynner å bli noen dager siden jeg har skrevet noe som helst på bloggen, og det har rett og slett med å gjøre at jeg ikke har hatt en ordentlig internettforbindelse. Dessverre fikk jeg ikke tak i dataabonnementet jeg hadde planer om på iPaden fordi iPadene våre ikke supporterer nettet dem bruker her borte.

Så etter å ha tatt noen øl med broren til Scott (Kyle) og forloveden til Scott (Adam), satt jeg og Dave – en kamerat av Scott, kursen mot området hvor bryllupet skulle holdes. Dette var rett nordvest for Toronto ute på landet på en gammel herredsgård. Vi brukte mesteparten av dagen på å hjelpe til med forberedelsene til bryllupet, og vi var sånnsett i rute. Det ble fuktig på kvelden siden det var siste dagen som «en fri mann» for Scott sin del, og vi hadde en kjempekoselig «bålfest» utenfor selve huset :-)

Dagen etter var den store bryllupsdagen, og det var fremdeles mye som skulle gjøres før bryllupet. Selve seremonien skulle finne sted på to plattinger (som man ser på film!) bak huset, mens selve middagen og festen skulle være i et stort partytelt som var slått opp på plenen utenfor huset. Det var en NYDELIG seremoni, og det var to stolte «French’er» som til slutt kunne gå opp plattingen, etter at den kvinnelige presten hadde erklært dem mann og kone. Litt annerledes enn norske bryllup da dette var utendørs, men også siden dem leser opp løfter til hverandre og slikt – noe værtfall jeg bare har sett på film før. Resten av dagen og kvelden var mer eller mindre preget av feiringen, og mange skiftet til mer «casual» klær etter middagen var overstått. Noen holdt dansegulvet, mens andre satt rundt bålet på utsiden av selve teltet. Jeg tror sistemann var i seng rundt 5-tiden på morgenen.

Med det hele overstått, tok vi oss en liten fisketur dagen etterpå før jeg og Dave igjen satt snuten sørover mot Niagara Falls. Både til- og tilbaketuren tok mellom 2,5 – 3timer. Denne natten overnattet jeg i huset til Scott hvor jeg sov på «plattingen» (porch) mens Adam tok sofaen.

Etter som jeg var veldig usikker på hva jeg skulle gjøre dagene som kommer, kjørte jeg ganske spontant til Montreal i Quebec, Canada dagen etterpå (i går) – som tar tok ca 6 timer å kjøre. Det er også der jeg er nå. Det tok mer eller mindre hele dagen å kjøre, og jeg hadde håpet på å få sett noen turistattraksjoner i dag (klokken er nå 10:20 på morgenen), men det ser dessverre ut som om det er regn og torden ute – så jeg er plutselig usikker på hva jeg skal gjøre. Jeg har tatt på meg oppgaven å arrangere bursdagsfeiring i hagen demmes på fredagen, siden han fyller 33 år – så planen er å tidligst være tilbake i Niagara Falls på Fredagen før jeg drar hjem til Norge igjen på søndags formiddag.

Jeg er veldig usikker på hvor bra det går å laste opp bilder på dette trådløsnettet, men jeg skal prøve å værtfall få to lastet opp – og heller legge ut flere senere.IMG_1958 IMG_1992 IMG_2000

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.