Dufferin Islands og Niagara Falls

Da var en ny dag over, og jeg har igjen fått gjort mange ting! Morgenen starter alltid med en god frokost, og i dag ble det omelett på «The Flying Saucer Diner» i Niagara Falls.  Etter å ha spist frokost, rullet jeg soltaket ned på bilen og satt kursen mot Dufferin Islands, som er et menneskelaget parkområde med mange fine øyer, tjern og elver. Det er mye fint dyreliv å se der, blant annet mange forskjellige ender og gås. I dag var det massevis av stokkender og Canadagjess der, dessverre hadde jeg ingenting å fòre dem med. Etter en liten pause på hotellet, bestemte jeg meg for å la den fantastiske leiebilen stå parkert – og gikk meg en tur ned til selve Niagara-fossen som bare er noen få hundre meter ned bakken her.
Niagara Falls er et spektakulert syn, og det er merkelig å tenke på at fossen spiser seg betydelig lengre inn for hvert år som går. Det er rart å tenke på at om noen hundre år, vil alle turistseverdighetene rundt fossen være «usentrale» i forhold til fossen som har spist seg et betydelig stykke oppover elva. Etter å ha rusla litt frem og tilbake og tatt innover meg det fantastiske skuet, og lyden av fossen – gikk jeg på hotellet igjen. Etter en liten stund, rulla jeg igjen ned soltaket på Mustangen og dro til en lokal sushirestaurant og fikk meg litt middag. Fantastisk god sushi med mange fisketyper som vi ikke har i Norge.

Avslutta kvelden med å hjelpe Scott og Alyssa med de siste bryllupsforberedelsene hjemme, og har nå tatt kveld. Legger ved noen flotte bilder fra Dufferin Islands og Niagara-fossen. Enjoy!

IMG_1870 IMG_1862IMG_1846 IMG_1839

1 kommentar til “Dufferin Islands og Niagara Falls

  1. Fantastiske bilder Vidar! Virker som om du har det veldig bra på tur med riktig bil og det hele:-) kos deg videre! klem fra svigersøstra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.