Notorious

Jeg klarte egentlig ikke å holde meg lengre, så jeg måtte på ymse måter ordne andre måter å se Notorious på, i stedet for å vente til at dem skulle slippe exportutgaven på Blu-Ray eller DVD i Norge, så i går så jeg endelig filmen. Filmen handler om livet til Christopher George Latore Wallace, på populærspråk kalt Notorious BIG eller Biggie Smalls som var en veldig kjent rap-artist på tidlig 90 til 9. Mars 1997 da han ble skutt i California av en fremdeles ukjent morder. Kanskje han var mest kjent for sangen Juicy som de fleste kjenner. Filmen filmatiserer egentlig livet hans, fra begynnelse til slutt, og kanskje mest  forholdene han hadde med R&B-sangeren Faith Evans og Lil’ Kim.

For meg som hørte mye på Notorious BIG som yngre, var dette en virkelig etterlengtet og flott film. For andre som ikke interesserer seg så mye for verken Notorious BIG eller rap generellt sett, er den vel kanskje ikke å anbefale. Denne filmen faller vel under samme sjanger som Eminems 8 Mile, 50 Cents Get Rich or Die Tryin for dem som har sett disse.

Jeg er forresten enda syk, og har nesten ikke stemme. Det verste er egentlig den bakteriesmaken man har i munnen til en hver tid. Ekkelt :( Så får vel holde meg hjemme fra jobb til jeg blir frisk tenker jeg..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.